Home

 

Ik ben Hanneke, pianist, arrangeur en componist. Ik houd mij momenteel vooral bezig met het begeleiden van koren en solisten en het arrangeren van koormuziek voor verschillende bezettingen.


Over mij

mypic

Personalia

  • Hanneke van den Dorpel
  • Hondemanstraat 9
    1508 GA Zaandam
  • Piano, zang, blokfluit, darbuka,
    djembé
  • Geboren op 8 juni 1983

Als gediplomeerd Docent Muziek (2008, Conservatorium van Amsterdam) heb ik ervaring met het geven van muzieklessen in alle soorten en maten. Van huis uit ben ik klassiek pianist, maar ik heb mij verder bekwaamd in vooral pop- en musicalrepertoire, met uitstapjes naar jazz (en zang).

Docenten

Klassieke pianolessen kreeg ik van Harry Koopman, Irma Klaver, Sander Sittig, Frida Scheuermann en Gert Jan Vermeulen. Daarnaast kreeg ik bijvak jazzpiano van Rindert Meijer en Berend van den Berg. Pianopracticum – gericht op het zo gevarieerd en effectief mogelijk begeleiden van liedjes – kreeg ik van Aziel Wagenvoort.

Werkzaamheden

Tijdens en na mijn opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent muziek en culturele kunstzinnige vorming. Ook heb ik als freelance vakdocent op basisscholen gewerkt. Op dit moment ben ik pianist bij Popkoor Vocal Invention (www.vocal-invention.nl) en Pop- Musicalkoor Purmerend (www.pop-musicalkoor.nl).


Mijn projecten

Hieronder een greep uit de projecten die ik tot nu toe gedaan heb.

 

Mogelijkheden

Als freelancer ben ik in te huren voor diverse opdrachten.


Contact

Voor meer informatie kunt u onderstaande contactformulier gebruiken.

* Deze vraag is om spam tegen te gaan.